SD-Kaarten
Western Digital heeft de eerde SD-kaart speciaal ontworpen voor videobewaking: WD Purple micro SD-Kaart.

Dit nieuwe product maakt gebruik van Western Digitals ervaring van ruim 20 jaar en 2 miljard geproduceerde en verzonden microSD-kaarten. Daarnaast heeft WD inmiddels ruim drie jaar geschiedenis van het leveren van bekroonde harde schijven die zijn geoptimaliseerd voor surveillance-recorders, WD Purple. U kunt er dus op vertrouwen dat ze u product krijgt dat specifiek is ontworpen voor bewakingscamera's.

We weten dat er veel keuzes zijn voor microSD-kaarten op de markt, en zelfs veel die worden aanbevolen voor bewakingscamera's. Maar als u goed naar deze producten kijkt, variëren de specificaties en kenmerken sterk.

Omdat Western Digital omgevingen creëert waar data kan gedijen, beschikken we over de breedste portfolio van opslagtechnologie in de industrie om alle soorten gegevens te verwerken en over de expertise om de juiste technologie voor de bewakingsindustrie te leveren. De WD Purple microSD-kaart is vanaf de basis ontworpen voor camera's voor videobewaking. Het draagt bij aan het brede portfolio aan opslagruimte om de bewakingsmarkt te bedienen, om video te helpen beheren waar deze wordt vastgelegd, opgeslagen en geanalyseerd.


Net zoals de WD Purple harde schijven van wereldklasse zijn, geoptimaliseerd om meerdere camerastreams te verwerken voor surveillancesystemen die 24/7 werken, is de WD Purple microSD-kaart speciaal ontworpen met toezicht in het achterhoofd. WD Purple microSD-kaarten zijn ontworpen met een hoog uithoudingsvermogen. Er is ondersteuning toegevoegd voor basisbewaking van de status van de kaartgezondheid in compatibele camera's om integrators en installateurs de mogelijkheid te bieden om proactief opslag te beheren via de bewakingsoplossing. WD Purple microSD-kaarten zijn temperatuur-, vochtigheids- en trillingsbestendig om te werken in bewakingscamera-installaties binnenshuis en buitenshuis, in een veelvoud aan weersomstandigheden.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
Wd-Purple-32GB-Surveillance-microSD Wd Purple 32GB Surveillance microSD

Wd Purple 32GB Surveillance microSD
32,95
Per stuk

Verwachte levertijd:  2
Indicatie verzendkosten: € 8,95 (Afhankelijk van gewicht)
Wd-Purple-64GB-Surveillance-microSD Wd Purple 64GB Surveillance microSD

Wd Purple 64GB Surveillance microSD
44,95
Per stuk

Verwachte levertijd:  2
Indicatie verzendkosten: € 8,95 (Afhankelijk van gewicht)

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Contact

Pastoor Dubarstraat 9, 6181HZ Elsloo T: +31617482763 E: info@satelliet-service-limburg.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.