OYSTER® V 85 - VISION Singel Skew

De nieuwe serie van Oyster® Vision V is leverbaar met een 85 cm schotelantenne en is geschikt voor dakmontage op uw camper of caravan. En met een ingeklapte hoogte van 'slechts' 17 cm, behoort deze se

Artikelnummer

 

Gewicht   

11,000 KG

Verzendkosten

€ 15,95 

€ 2.499,00
€ 2.349,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Het unieke aan de Oyster® Vision V is het feit dat er nog maar 1 kabel nodig is voor het aansluiten van deze automatische schotelantenne. Via deze ene kabel gaat zowel het satelliet signaal, als de stroomvoorziening.

Een andere handige optie van de Oyster Vision V is de verbinding met uw eigen smartphone. Via een speciale App van Oyster kunt u niet alleen de schotel bedienen, maar ontvangt u ook eventuele software of andere updates. Puur gebruikersgemak dus!

De Oyster Vision V is vooralsnog beschikbaar in de 85 cm variant. Daarmee heeft u ontvangst van Canal Digitaal of TV Vlaanderen tot in Zuid-Spanje of Zuid-Portugal. En in combinatie met de automatische Skew functie heeft u ook nog eens het hoogste comfort en altijd de beste signaalopbrengst.

De Oyster Vision V kan gecombineerd worden met elke satelliet ontvanger.

Gemakkelijke bediening naar keuze

Het „brein" van de Oyster® is de besturingsunit, de FeatureBox. Deze maakt berekeningen en heeft een regelende functie. Bij de Vision variant communiceert u met de FeatureBox via het meegeleverde bedieningspaneel. Dankzij de mobiele app kunt u de FeatureBox ook aansturen met uw smartphone. U beschikt over de belangrijkste bedieningsfuncties en kunt bijvoorbeeld de antenne ook van buiten aan- of uitschakelen, van satelliet veranderen of de systeeminstellingen laten weergeven.

De FeatureBox kan dus meer en is toch slanker geworden.

Niet zoeken maar vinden

De Oyster® weet altijd waar de satellieten zijn. Vervelende rondom-scans zijn dus niet nodig. Het systeem positioneert zich feilloos ten opzichte van de satelliet. De reden voor deze technologische voorsprong is het samenspel van drie componenten: gps, 3D-kompas en hellingsensor.

Het gps-systeem bepaalt de locatie, het 3D-kompas stelt vast in welke richting uw auto (en dus de antenne) wijst, de hellingsensor identificeert een eventuele scheve stand van de auto en stuurt de exacte compensatiebeweging van de antenne aan. Vooral de helling van de auto wordt vaak onderschat. Een paar graden kunnen aanzienlijke storingen opleveren. Veel meer dan bijvoorbeeld het hoogteverschil tussen de positie van de auto op een berg of in een dal.

 

Gaat goed om met veranderingen

Behoorlijk vervelend als de technische karakteristieken van de satellietsignalen plotseling veranderen, u ergens in Europa op vakantie bent en opeens niets meer werkt. Vaak helpt dan alleen nog een update. Die programmeren de Oyster technici razendsnel, maar dient dan nog wel te worden geüpload op uw satellietantenne.

Uw Oyster® ontvangt online updates via uw smartphone (of via USB-stick). Dat is geen leuk speeltje, maar uiterst functioneel.

De update wordt direct naar uw mobiele telefoon gestuurd en van daaruit in het schotelantenne systeem geladen. U kunt een gratis app downloaden voor uw Oyster®, die behalve de update-functie nog een hele reeks andere handige opties biedt. Oyster informeert u bijvoorbeeld direct als er een verandering van satelliet-karakteristieken wordt vastgesteld. U weet dan de oorzaak van de storing en krijgt zo snel mogelijk een update om het probleem te verhelpen.

Uw telefoon is via de app verbonden met de Oyster® -besturing. Als er een technisch defect optreedt, kan dit meestal met de Oyster® app worden gediagnosticeerd. Deze gegevens kunnen dan worden verzonden aan de klantendienst.

 

Eén kabel is één kabel

Oyster® V 85 - 1 kabel

Wanneer we praten over een „1-kabel-oplossing", is dat ook wat het geval is. Een extra stroomkabel is niet (meer) nodig. Er wordt een speciale coaxiale kabel gebruikt voor zowel de besturing, als de stroomvoorziening en voor de signaaloverdracht van de buitenunit.

De montage is dus maar een „minimaal-invasieve operatie“. Eén klein gaatje is voldoende.

Natuurlijk komt er in de TWIN-versie een tweede coaxiale kabel bij.

 

Kenmerken Oyster® schotelantenne

 • Volautomatische uitrichting binnen 30-60 seconden (gemiddeld)
 • Aerodynamische, waterafstotend ontwerp: lage luchtweerstand, geen bevriezing in de winter.
 • Swivel-head-technologie: Alleen de 'kop' draait, de antenne lichaam blijft vast.
 • Latching swivel-as wanneer het systeem wordt ingetrokken: geen slijtage van de mechanische onderdelen.
 • LEM-techniek: zoektijdverkorting (antenne zoekt in de laatst ingestelde hellinghoek)
 • Installatie is kogelgelagerd
 • Constructie bestendig tegen weer en wind
 • Zelfstandig dichtklappen van de schotelantenne bij het starten van het voertuig. Ruimtebesparende montage.
 • Hoogwaardige verwerking en robuuste materialen
 • DIN ISO 9013 gecertificeerd
 • Hoogte: circa 17 cm
 • Gewicht van de buitenunit: 11 kg
 • Gewicht van het bevestigingsmateriaal: 2kg
 • 3 jaar garantie en betrouwbare service

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Contact

Pastoor Dubarstraat 9, 6181HZ Elsloo T: +31617482763 E: info@satelliet-service-limburg.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.