Alden Satlight Track-50 incl. SSC stuurunit
Alden Satlight Track-50 incl. SSC stuurunit

De nieuwe mobiele en volautomatische antenne "Satlight-Track 50" is met zijn grootte van ongeveer 50 cm een unieke antenne en biedt een zeer groot ontvangstbereik.

Artikelnummer

 

Gewicht   

0,000 KG

Verzendkosten

€ 6,95 

Standaard levertijd

2

€ 969,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De nieuwe mobiele en volautomatische antenne "Satlight-Track 50" is met zijn grootte van ongeveer 50 cm een unieke antenne en biedt een zeer groot ontvangstbereik. Het is eenvoudig met één druk op de knop gewenste satelliet te selecteren. 
Deze Alden Satlight Spoor 50 HD is niet zo maar een automatische schotel. Deze is namelijk speciaal bedoeld voor losse plaatsing. Het is dus niet de bedoeling om deze vast op het dak te monteren! Dit ziet u onder andere terug in de pootjes die onder de schotel geplaatst zijn. Naast de pootjes onder de schotel zitten ook zuignapjes zodat u de schotel wel stevig, tijdelijk(!), op de dak van uw camper of caravan kan zetten. De kabel van de schotel kan gemakkelijk om de potjes heen worden gerold zodat dit geen extra ruimte in beslag neemt. Hoewel de schotel gewoon inklapt kan worden, is het ook eenvoudig om het schotelblad los te halen van de voet. Dit kan zorgen voor wat extra opruimgemak.
 
Zoals de naam al doet vermoeden is de Satlight een volledig automatische satellietsysteem van 50cm. Het bijzondere aan de schotel is dat deze niet 360graden kan draaien, de schotel draait slechts 270graden. Dit is zo gedaan om te voorkomen dat de Satlight vast op een dak van een camper of caravan wordt gemonteerd, wat zoals vermeld ook niet de bedoeling is.
 
Het gebruik van de schotel is vrij eenvoudig. Wanneer u aan komt op plaats van bestemming zet u de schotel op een plek neer met vrij zicht en richting het zuiden (i.v.m. het max 270graden draaien). Het besturingssysteem plaatst/houdt u binnen in uw voertuig. Op dat moment is het nog een kwestie van het selecteren van de satelliet die u wilt ontvangen en dan doet de schotel de rest.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Contact

Pastoor Dubarstraat 9, 6181HZ Elsloo T: +31617482763 E: info@satelliet-service-limburg.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.